A katicabogarat szeretjük, és néha még le is makrózható - az elmúlt két évben én is fogtam párat :) A képek nagy része repost lesz, csak az utolsó új.
Ebéd (csak az utómunka alatt vettem észre, hogy pont egy tetűt fogyasztott el - sajnos eléggé kiégett a kép) :
Mászógyakorlat :
Elment szőlőért, azt a szemet hazaviszi :)
Egy kis pihenő a függőágyban :
Őt pedig teljesen véletlenül találtam Malomvölgyben, éppen vedlés után van... :)
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
AlulírottFentemlített 2013.10.18. 12:57:40
Valamikor régen nagyapámnak volt szőlője.
Szüretkor mindig sok katicabogár üldögélt a fürtökön, melyek egy része daráláskor és préseléskor sajnos áldozata lett a bor készítésének, darazsakkal és pókokkal együtt.
Nem tudom mennyire befolyásolta az elkészült borok ízvilágát, bukéját mindez, mindenesetre sokat nem rontott rajta.
Egy jobb sommelier talán így írta volna le:
Izgalmas és sokrétű fűszeressége, kifejező meggyessége és diszkrét hordós jegyei kívánatossá teszik. Egységes, tiszta és kifejező vörösbor illat. A háttérben – plusz fűszerként – ott érezni a katicabogarak szárnyainak diszkrét rezgését is.
:-)
ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.18. 13:36:07
Darazsak meg alap, nálunk szüretkor rovarorgia van.
látjátok feleim szümtükkel 2013.10.19. 22:29:31
ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.20. 18:20:07
AlulírottFentemlített 2013.10.21. 12:53:39
attól forr csak igazán a bor :-)
ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.21. 13:40:17